För företag

Din butiks Scan and Go App

Skippi’s scan-and-go lösning låter ditt företag använda sig av den absolut senaste tekniken inom butiksförsäljning. Varför lägga en massa onödig tid på att bemanna kassorna och orsaka långa köer när det finns en annan lösning? Nu kan du istället låta butikspersonalen bli mer effektiva under sina arbetstimmar och samtidigt ta konsumentupplevelse till nästa nivå. Mer fokus på att hjälpa kunderna ute på golvet och sedan skippa kön med Skippi helt enkelt!

Vilka fördelar finns det då med Skippi? 
  • Ökad försäljning: Skapa en högre ROI genom att få shoppare att köpa mellan 15-35% mer med hjälp av Skippi. Personalen sparar tid från att bemanna kassan för att istället kunna satsa mer på service ute i butiken, uppackning av varor och annan butiksdrift så att kundupplevelsen blir något utöver det vanliga!

  • Mer tidseffektivt: Med hjälp av Skippi’s scan-and-go lösning minskar du risken till att skapa onödiga köer vid kundens utcheckning. Bli mer tidseffektiv genom att slippa bemanna kassorna och istället kunna satsa mer på service, uppackning av varor, fronta kylar samt finnas mer på golvet för att hjälpa butikens konsumenter.

  • Ökad kundnöjdhet: Långa köer skapar ofta onödig stress och dålig stämning i butikerna, för både personalen samt kunderna. Skippi hjälper dig att undvika köerna genom att minska väntetiden vid utcheckningen. Med mer personal ute i butiken och snabbare utcheckning för kunden ser vi en ökad kundnöjdhet. Hela 92% av Sveriges befolkning har idag en smartphone, något som låter Skippis lösning passa för majoriteten av Sveriges befolkning.

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies.