Varför inte ta ett privatlån?

Det gamla köket där hemma är verkligen under all kritik. Huset i övrigt ser trevligt och inbjudande ut men det är nästan lite pinsamt att släppa in folk i köket. Kanske skulle det vara värt att låna 100000 kronor för att få köket utbytt?

Du har sett att det finns trevliga, enkla men funktionella kök för ca 40000 kronor. Du har inga superhöga krav. Vitvaror och montering tillkommer visserligen, men det borde väl räcka att låna 100000 kronor?

Googla runt lite och läs om alla de privatlån som finns att få. Ibland är det en fast effektiv ränta, ibland avgörs räntan av hur lång lånetid du väljer och vilken inkomst du har. Olika kreditgivare har olika villkor och krav, och det är viktigt att vara påläst. Det viktigaste av allt gäller dock oavsett vart du väljer att låna: Ha en plan!

Ett lån utan säkerhet är ju bra att kunna ta, men du måste ha en väl genomtänkt plan för hur du ska betala tillbaka pengarna. Utanpå ditt lån 100000 läggs nämligen uppläggningskostnad och aktuell ränta, så köket kommer att kosta dig lite mer än 100000 i slutändan. Tänk på det!